Головна        Новини        Соціум        Політика        Економіка        Культура        Спорт        Репортаж        Кримінал        Довкілля        Зоо SOS       

Пошук :
Сторінок : # « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » #
01.12.18 Дмитро КАЦАЛ: «Іноді з «глухарів» виростають солісти»
Дмитро КАЦАЛ:  «Іноді з «глухарів» виростають солісти»

«Дударик» запрошує на «Пригоду Святого Миколая»

У дні, коли до дітей і навіть до дорослих приходить Святий Миколай, хорова капела «Дударик» у супроводі рок-оркестру запрошує на дитячий мюзикл-казку «Пригода Святого Миколая». Автор і постановник дійства — художній керівник капели Дмитро Кацал. Музику до вистави створено на основі безсмертних хітів усіх часів — «I feel good» Джеймса Брауна, «Highway to hell» AC/DC, «We are the champions» Queen, «Johney B. Good» Чака Беррі, «Hey jude» «Бітлз», «Skyfall» Адель, «You and I» «Скорпіонс», «Halleluia» Леонарда Коена, «Tears In Heaven» Еріка Клептона.
   Концерти відбудуться 17, 19 та 20 грудня о 16:00 та о 18:30 у Львівській національній філармонії; 18 грудня о 16:00 та о 18:30 — у Центрі Довженка.
Прочитати
22.11.18 Яблонська і Левинський: вибух емоцій і буддистський спокій
Яблонська і Левинський: вибух емоцій і буддистський спокій

20-30-ті роки XX століття в українській культурі віднедавна наново відкривають. У серії «Наші 20-ті» говорять про письменників тієї частини України, що офіційно перебувала в Країні Рад, але в мистецтві ще була порівняно вільна. Натомість хоч Західна Україна не була тоді у складі Радянського Союзу, та імперія все ж добряче профільтрувала цей період, зокрема літературу. 

Прочитати
14.11.18 Їсти, щоб жити
Їсти, щоб жити 

Про тренди  гастрономічні та фестивальні: у Львові відбувся фестиваль готельно-ресторанного бізнесу «HoReCaSHOW»

Тренд здорового харчування поступово проникає в сучасну гастрономічну культуру. Він не просто декларативний і тимчасовий, а перебуває в рейтингах уже кілька сезонів. Є надія, що поступово сформуються нові кулінарні звички, і в родинних кондитерських рецептах зменшиться кількість цукру та жирів, а борошно братимуть, наприклад, гречане або цільнозернове. Принаймні на фестивалі готельно-ресторанного бізнесу «HoReCaSHOW Lviv», що відбувся у Львові 7 — 9 листопада, під час майстер-класу з приготування десертів використовували гречку, ряжанку, насіння кропу. Готували цього року і вегетаріанські десерти, а серед коктейльних трендів називали безалкогольні або слабоалкогольні напої. 
Прочитати
08.11.18 Нові часи, які настали
Нові часи, які настали

У Львові експонують кураторський проект Павла Гудімова «Metropolis. Минулі утопії майбутнього»

Яким уявляли майбутнє люди попередніх епох? Які їхні прогнози та мрії справдилися, а що зосталося фантазією? Про це розповідає виставка «Metropolis. Минулі утопії майбутнього», що до 20 січня триватиме у Центрі архітектури, дизайну та урбаністики в Пороховій вежі.

   Уперше «Metropolis» упродовж п’яти днів експонували на «Книжковому арсеналі» в Києві. Львівська версія виставки враховує місцевий контекст, а ще відбувається за грантової підтримки Українського культурного фонду. Право на публічну демонстрацію зображень, кінофрагментів автори проекту придбали, що вирізняє подію на тлі інших в Україні, коли контент нерідко просто копіюють з інтернету. Спеціально для «Metropolis’у» у Пороховій вежі спорудили новий експозиційний простір, спроектували лавки. 
Прочитати
Сторінок : # « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » #
Обличчя номера

Oblyccja.jpg">

Завантажити номер

 
Календар
« Кві.2019
Пн.Вт.Ср.Чт.Пт.Сб.Нд.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
 
Реклама